L’Artesà de la cuina estrena el programa “Gastrocaravan”

2021-01-31T19:53:08+01:0031/01/2021|

L’Artesà de la cuina ha engegat “Gastrocaravan”, un programa que emet a través de Youtube. A bord de la seva caravana, Josep Maria Pons, el propietari del local situat al carrer Bruguera número 224, recorre municipis de Catalunya i de l’Estat mostrant negocis locals relacionats amb la gastronomia. Es tracta, com ells diuen, d’un “projecte de descoberta gastronòmica sobre rodes”.

El seu objectiu és donar a conèixer les diferents zones del país mostrant productes i receptes, paisatges, espais habilitats per autocaravanes i rutes.

En el primer capítol van fins a la Vall d’en Bas, on descobreixen Embotits Gori, Formatges La Xiquella, l’agrobotiga Verntallat i el Mas La Coromina.

Com no podia ser d’una altra manera, també mostra receptes, especials per fer en una caravana. En el primer capítol explica com fer una pizza amb base de pa de pagès amb formatge blau i mongetes de Santa Pau amb botifarra del Perol i camagrocs.

No és l’únic tipus de vídeo que fa l’Artesà de la cuina. També té una secció anomenada “Random Cookers” on porta diferents persones del món de la cultura, la música o la literatura i cuinen una recepta mentre Josep Maria Pons fa una entrevista per conèixer al convidat.

Comparteix el contingut!

Go to Top