La Policia Local de Malgrat de Mar celebra el desallotjament d’un habitatge ocupat després de 3 anys i 62 detencions

  • L'habitatge ha estat tapiat per evitar noves ocupacions. (Foto: @PoliciaMalgrat)
2022-01-14T21:35:40+01:0014/01/2022|

La Policia Local de Malgrat ha anunciat que han desallotjat els ocupes d’un habitatge del municipi maresmenc, concretament al carrer Mossèn Fèlix Paradeda, 24, uns presumptes delinqüents que han generat aldarulls a la zona. En una piulada, el cos policial explica que han calgut “3 anys, més de 200 serveis policials, 101 denúncies administratives, 71 atestats policials i 62 detencions” abans de desallotjar l’edifici. 

La policia fa autocrítica: sentim no haver estat més eficients. Els agents sovint se senten impotents davant l’ocupació, en rebre la pressió i indignació dels veïns però no tenir capacitat per poder actuar. També han volgut agrair la paciència i la col·laboració dels veïns, que són els que més pateixen aquest tipus de problemes.

L’immoble, una planta baixa, ha estat tapiat per evitar noves ocupacions. Es troba ben a prop del pavelló municipal i al davant d’un institut.

La Bruna, l’experiència de Calella

Tots els calellencs recorden la problemàtica que es va tenir amb La Bruna, l’antic hostal ocupat del carrer Diputació, el cas més mediàtic d’una ocupació a la nostra ciutat. Va durar 4 anys, fins que el 21 de maig de l’any passat un espectacular dispositiu conjunt entre Policia Nacional i Mossos d’Esquadra i Policia Local va desallotjar l’edifici posant punt i final a una etapa plena d’incidents i inseguretat veïnal.

El problema va arribar a convertir-se en un problema social al barri, però també polític dins el consistori, després de diverses baralles, incendis, intents de robatori, detencions i múltiples queixes i cassolades dels veïns.

Comparteix el contingut!

Go to Top